F. IMEDIO
Festa gran a Capafons-Ossó. La revista Wine & Spirits (foto) una de les més influents que hi ha sobre el món dels vins, ha publicat, en l'edició del mes d'octubre, una llista amb els 100 millors cellers del món el 2007. I a la prestigiosa relació hi apareixen aquesta empresa, l'única catalana, i quatre més d'espanyoles (Telmo Rodríguez, Numanthia, Marqués de Cáceres i Emilio Moro). La nominació és important perquè Wine & Spirits ho és: tira 75.000 exemplars que en la seva majoria es venen entre professionals de la restauració i el vi dels Estats Units i el Canadà, i edita una guia anual que publica el The New York Times i el USA Today.
"Ens agafa per sorpresa. Estar en aquesta llista sent tan petits és per sentir-se eufòric", va explicar ahir Francesc Capafons a aquest diari. Hi ha diverses raons perquè Capafons-Ossó (cognoms del matrimoni de Falset format per Francesc i Montserrat) comparteixi el cel dels elegits amb tòtems com Moët & Chandon i Mondavi. Elabora vins de les DO Priorat i Montsant; planta vinyes sense variar el terreny, sense tallar herbes, entre boscos si fa falta; i guarda els vins en ampolla més de quatre anys si és necessari, perquè estiguin madurs i preparats per consumir.
Font: El Periódico
Festa gran a Capafons-Ossó. La revista Wine & Spirits (foto) una de les més influents que hi ha sobre el món dels vins, ha publicat, en l'edició del mes d'octubre, una llista amb els 100 millors cellers del món el 2007. I a la prestigiosa relació hi apareixen aquesta empresa, l'única catalana, i quatre més d'espanyoles (Telmo Rodríguez, Numanthia, Marqués de Cáceres i Emilio Moro). La nominació és important perquè Wine & Spirits ho és: tira 75.000 exemplars que en la seva majoria es venen entre professionals de la restauració i el vi dels Estats Units i el Canadà, i edita una guia anual que publica el The New York Times i el USA Today.
"Ens agafa per sorpresa. Estar en aquesta llista sent tan petits és per sentir-se eufòric", va explicar ahir Francesc Capafons a aquest diari. Hi ha diverses raons perquè Capafons-Ossó (cognoms del matrimoni de Falset format per Francesc i Montserrat) comparteixi el cel dels elegits amb tòtems com Moët & Chandon i Mondavi. Elabora vins de les DO Priorat i Montsant; planta vinyes sense variar el terreny, sense tallar herbes, entre boscos si fa falta; i guarda els vins en ampolla més de quatre anys si és necessari, perquè estiguin madurs i preparats per consumir.
Font: El Periódico
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada