dilluns, 1 d’octubre del 2012

El president de Planeta cedeix al xantatge de l’ABC i amenaça en abandonar Catalunya

29 de setembre de 2012 08:00 h

El president de Planeta cedeix al xantatge de l’ABC i amenaça en abandonar Catalunya

ABC ràdio va fer, fa uns dies, una amenaça de boicot contra grans empreses catalanes, i les instà a pronunciar-se de forma clara i explícita sobre l’”órdago” nacionalista


El primer en cedir davant el xantatge del Grup Vocento, propietària de ABC, és José Manuel Lara, que presideix el Grup Planeta, un imperi amb més de 3.000 milions d’euros de facturació. Lara cedeix al xantatge i pocs dies desprès de les amenaces d’ABC radio contra l’Editorial Planeta, els hi concedeix una entrevista amb Luís del Olmo (resident a Catalunya) i llença una amenaça contra la voluntat democràtica dels catalans i amenaça amb treure de Catalunya les seves empreses. Realment trist que tot un imperi com Planeta cedeixi davant un grup de comunicació que practica l’odi contra Catalunya.  De fet, Lara  també practica aquest odi  a través d’Antena 3 i el diari La Razón, el que fa pensar que Lara, ja fa molt de temps que abandonà Catalunya, malgrat guanyar-hi  molts diners i haver-lo acollit. 
Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )

La mentida i la por contra el poble de Catalunya

L’amenaça de boicot del Grup Vocento contra les empreses i producte catalans mereix una resposta intel·ligent des de Catalunya, si realment la majoria de partits polítics tenen clar el camí cap a l’estat propi han d’actuar per convèncer als sectors econòmics, cal  anar per feina,  i posar en evidència que hi ha una estranya connivència entre  empreses amenaçades i mitjans que les amenacen ja que moltes d’elles es publiciten en els mateixos mitjans que les amenacen.

El Sr. Lara vol posar el dit  a l’ull  a un mercat potencial de 7,5 milions de catalans?

Planeta amenaça amb marxar de Catalunya seriosament? Ha valorat Planeta que l’amenaça feta pel Sr. Lara és un insult als catalans? Com podrem seguir comprant productes Planeta si resulta que vol marxar de Catalunya per causes purament ideològiques i per no estar d’acord amb la democràcia?

El Sr. Lara abandonarà la capital mundial de l’edició de llibres en castellà? Marxarà de Catalunya i no passarà res?

Els catalans no som tontos, i el Sr. Lara creiem que tampoc, i ell sap que marxar de Catalunya també li comporta conseqüències, i com que el suposem intel·ligent el Sr. Lara faria bé de disculpar-se de les amenaces fetes contra la democràcia dels catalans, que són els que tenen dret a decidir el seu futur, i el Sr. Lara sap perfectament que una Catalunya independent fins i tot serà millor per ell. També per el Sr. Lara, la pela és la pela.

Els sindicats de les empreses del Grup Planeta pensen dir alguna cosa en benefici de la democràcia?

Esperem que ben aviat els sindicats de les empreses del Grup Planeta a Catalunya diguin alguna cosa en defensa de la voluntat dels catalans d’ésser un poble lliure, i exigeixin al Sr. Lara que deixi d’amenaçar.

El Sr Lara hauria de deixar d’activar l’odi dels mitjans que controla contra Catalunya?

Tant sols la manca d’autoestima pot fer entendre com una família que ha fet un imperi a Catalunya, fomenti amb els seus diners l’odi contra el país que l’acolli’t, que el Grup Planeta promocioni un diari com La Razón o una televisió com Antena 3 contra Catalunya és tirar-se pedres al seu mateix taulat.

Tornarà el Sr. Lara la Creu de Sant Jordi que li va lliurar el President Montilla?

Si una Catalunya independent és tant molesta pel Sr. Lara, vol dir que tornarà la Creu Sant Jordi?